Kupování tracků může v současné streamovací době vypadat trochu old school. Rádi bysme ale připomněli, že když si koupíte 1 track na Bandcampu za 30 korun, artist vydělá zhruba tolik peněz, kolik by dostal za 320 streamů na Spotify. Bandcamp navíc drží krok s dobou a zakoupenou hudbu můžete kdykoliv streamovat z jejich aplikace.

Prodává některý z vašich oblíbených artists svoji hudbu na Bandcampu? Můžete mu udělat radost už tento pátek 5. 2. 2021. Pokud chcete vědět, kdy budou další Bandcamp Fridays, sledujte stránku www.isitbandcampfriday.com. Více informací najdete tady.

A protože víme, že jste lační po clubby soundu, vybral pro vás Krabs 5 alb a 5 tracků, které stojí nejen za poslech, ale možná i za nákup.

5 tracků

Zhyve Belarus = Žij Bělorusko. Výtěžek z celé kompilace jde na pomoc obětem násilných potlačení demonstrací v Bělorusku – Zhyve od Dirty Owl Track s nálepkou “Nepouštět před 3am” – Heartburn od Nancy Track Rapid Antics od umělce Rapid Antics z alba Rapid Antics Dubtechno. Ring a bell? No? – TOSS od KRSLD P!NK vibes all the way. Perfektní party starter – PARTY STARTED(ELECTRO TRASH EDIT) od PHANTAZN

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED

Za nápad na tento článek můžete poděkovat Krabsovi, který kupuje všechnu hudbu pro svoje DJ sety právě na Bandcampu. Pokud byste chtěli udělat radost i jemu, podívejte se na jeho Bandcamp účet a podpořte ho nákupem <3.

Buďte ready na další Bandcamp Friday - uložte si svoje fav tracky a alba do wishlistu & support your fav artists.