Hudební produkci se BABOONYO věnuje už přes sedm let. Jako DJe ho můžete potkat v pražských klubech jako je Storm, Cross, Chapeau apod. Momentálně tvoří s přáteli Dnbstep Association Crew, se kterou pořádají hudební eventy a taneční contesty. Letos vyhrál DJ contest na Fest Festivalu v Polsku, kde se svojí crew dostal příležitost uspořádat step turnaj. „Byla to velice kvalitní zkušenost." dodává k festivalu.

Drum and Bass, Dubstep, Future Beats, House nebo Techno?

„Snažím se to neškatulkovat na žánry." říká a dokazuje to v mnoha svých setech. Není mu cizí Drum and Bass, Dubstep, Future Beats, House ani Techno. Rychlejší ostré nebo pomalejší klidné sety, you name it! Posluchače dokáže vzít na opravdu rozmanitou hudební journey.

„Nedokážu žít bez toho, aniž bych si každý den pustil něco, co jsem ještě neslyšel."

„Postupem času se mi neustále automaticky rozšiřují obzory, což se odráží i na mé produkci. Nedokážu žít bez toho, aniž bych si každý den pustil něco, co jsem ještě neslyšel a pokouším se z toho vždy nějak inspirovat. Hledám, co bych mohl převést do své hudby – samozřejmě ale zdravou cestou." Přesto, že se podle svých slov ještě zcela nenašel, nemyslí si, že by se někdy usadil v jednom žánru. Očekává, že se jeho styl bude pořád vyvíjet. „Hodně rád pracuji na remixech, baví mě předělávat moje oblíbené skladby a dávat jim nový rozměr. Je to i dobrá cesta jak se zdokonalit v produkci celkově."
V nejbližší době plánuje BABOONYO pár rapových produkcí a následně svoje debutové EP, na které se nejen on, ale i my hodně těšíme. Určitě mu dejte follow ať nepříjdete o nové releasy a sety od této začínající bass music hvězdy.
Soundcloud
Instagram
Bandcamp
Facebook

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED