5 artists, kteří momentálně patří mezi tvoje nejoblíbenější:

Little Snake, Kai Whiston, Sega Bodega, Jimmy Edgar a umru

Tvůj nejposlouchanější track tento měsíc?

Pere se to mezi Alice Longyu Gao - Kanpai a denzelworldpeace - Bark.

Co bys chtěl předat posluchači hudbou?

Sebe! Svoji vizi, zvuk a pocity, které dávam do svého díla, ale taky zábavu. Ne každé dílo musí být vážný work of art. Je ale důležité, aby posluchač nebyl hudbou znuděn.

Kdo tě baví z CZ/SK scény?

Wierdsky, Viah, David Lindovsky, Musa, Krabs, Niki Sabrina, Tokyo Drift, Laokoon, Ancestral Vision, Yasha, Fvlcrvm, Oliver Torr, Aid Kid, Jimmy Pé, Toyota Vangelis, Arleta, post-hudba, Guidi. Určitě jsem ještě na někoho zapomněl – vzniká tu teď úplně skvělá muzika!

Nedávno jsi releasoval EP Research. Big up za něj! Co ti bylo inspirací?

Sci-fi příběhy jako Neon Genesis Evangelion nebo Duna. Chtěl jsem si vyzkoušet vytvořit nějaký příběh, který bude podáván v podobě mých písniček. Zvukově mě začala hodně bavit Granulární Syntéza, takže to je docela dost prominentně slyšet po celým EP, hlavně v tracku HEARTBEAT.

SHARE & SUBSCRIBE

Objevili jste v článku nové bangery, bez kterých už nebudete moct žít? Dejte o nich vědět kámošům. Pokud vás dnešní Spotlight bavil, přihlaste se k newsletteru – až budeme mít ready další díl, budete to vědět jako první! Všechny zmíněné tracky a část zmíněných artists jsme hodili do Spotlight playlistu na Spotify. Zároveň tam najdete tracky, které v minulých dílech doporučil Fvlcrvm a Nevinnost.

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED