THE PLAYGROUND

Rave je pro nás místo, které se mění v playground – SAFE SPACE – kde se můžeme schovat před každodenní realitou. Společně na chvíli utéct. (Za)bavit se. A právě Industra nám přijde jako vhodné hřiště pro nápady i zábavu. Nachází se tak trochu na samotě – na kraji bývalého továrního areálu, ale není z ruky. Vlastně je z centra dostupná hned několika způsoby. Paráda, hřiště máme. Jak s ním naložíme?

THROUGH THE ROOF

Zaujal nás formát menší haly. Zvenku i zevnitř. Formát, který jsme si vždycky přáli – ale proč? Protože hala bývá většinou prázdná krabice. Očištěná o vizuální smog klubů. Čistá stránka. Konečně s prostorem nemusíme bojovat, ale jen ho plnit nebo upravovat podle našich představ. Další věc, která nás na halovém prostoru baví je velkorysost prostoru. Právě samotný prostor bude mít náš focus. Myšlenkově i fyzicky. Ale opatrně, nechceme přepálit začátek. Je to abstraktní, ale zároveň jasné. Víc už neřekneme, jen lehce nastíníme obrázky. Mňau.

HOW TO GET THERE

Pokud nebudete brát taxík (který by vás měl zvládnout odvézt přímo před Industru), doporučujeme vzít šalinu č. 4 (z Hlavního nádraží/centra směr Obřany) a vystoupit na zastávce Náměstí Republiky. Pěšky je to pak asi 5-10 minut. Stačí se vydat správným směrem, přejít most a jste tam. Další možností je dojet na zastávku Vojenská nemocnice nebo pokud cestujete vlakem, tak na zastávku Brno-Židenice. Z obou zastávek můžete dojít pěšky, ale počítejte s délkou chůze okolo 15-20 minut. K Industře navíc jezdí speciální autobus, o kterém se moc neví. Odjíždí několikrát během dne z Malinovského náměstí. Jeho trasu a časy odjezdů můžete najít v tomto videu (doporučujeme bez zvuku, s naším playlistem na pozadí).

PHYSICAL DISTORTION

Záležet jsme si dali i na grafice eventu. Jako podklad jsme využili fotky, které přímo v Industře nafotila Veronika a Thomas. Krabs vzal do klepítek nůžky, voskovky, několik věcí z našeho wearu a za pomoci skeneru prohnal původní fotky několika fyzickými efekty. Výsledkem je koláž, která utvořila plakát prvního dílu. Stejným postupem upravil krabs i fotky vystupujících DJs a venue.

SEE YOU ON THE DANCEFLOOR

Od halové premiéry nás dělí jen několik dní. Ve spolupráci s kolektivem Zkrat a Lights by Sadam&Sosna ladíme poslední detaily a těšíme se na změnu. Pojďte zažít start nové sezóny s námi a přijďte se bavit. Nemůžeme se dočkat až se s vámi všemi zase uvidíme – – – LET’S ENTER THE WAREHOUSE TOGETHER.