HARDLASKA

Tato DJka, žijící v Praze, bude hardcorovější částí line upu. Přiveze rychlé tempo a tvrdé beaty – to milujeme. Svoji kariéru začala před pár lety, ale už teď se jí jak na pražské, tak celé české scéně dostává hodně pozornosti. Kromě DJingu dělá modeling a vyrábí originální 3D printed šperky – have a look & support her.

3AMSEXMUSIC

Lokální young gun a součást kolektivu Genre Equality. Má svůj styl – nejen v oblékání, ale i v hudbě. Čekejte pestrou hudební selekci, plnou exotických rytmů a netradičních žánrů, která rozhýbe vaše boky.

WYXIE

Začínající DJka z Českých Budějovic. Poslala nám e-mail na konci minulého roku a představila se tím, že ani ne rok bastlí domácí sety. Rádi se necháme překvapit vším, co nám přijde přes stránku SEND YOUR SOUND a na e-mail. Poslechli jsme si její set a nestačili jsme se divit. Na „pokojovou DJku“ hodně dobrý! Vlastně, víc než to. Čistý přechody, autentická selekce a k tomu velké odhodlání. Před pár týdny ji krabs pozval do svojí show Tango a na konci měsíce ji uslyšíte na Explicitu. Takže jejími slovy – KEEP RAVING!

EXPLICIT SOUND

Láká nás říci, že pokud chodíte pravidelně, tak asi víte, co čekat. Ale zároveň doufáme, že opak je pravdou, a že vás nepřestáváme překvapovat ani našimi sety. Neprozdradíme, do kterých hudebních vod zabloudíme tentokrát, ale uděláme maximum pro to, aby během našeho setu lítala energie celou halou. Nalaďte se zatím naším setem nebo playlistem na Spotify.

WANT TO KNOW MORE?

Detaily k nové venue a stage designu vám představíme za pár dní, ať toho není v jednom článku až moc. Mezitím nás sledujte na socials a přihlaste se k odběru newsletteru, ať o nic nepřijdete. Detaily, FB event, link na přidání do kalendáře a další info najdete na stránce eventu v odkaze.

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED