VISION OF 1994

Domluvili jsme se, že si line up rozdělíme 50/50 mezi nás a F2. Prvním inputem ze strany F2 je VISION OF 1994, který vystupuje i pod jménem SILHOUETTE. Produkčně má blízko k ambientnější hudbě a lo-fi beatům s hip-hopovým rytmem, klubové mixy mají naopak blízko k acid technu. Očekávat tak můžete vše okolo těchto žánrů i mezi nimi. Doporučujeme některý z jeho DJ setů nebo nejnovější release, který vydal pod labelem Harmless Youth.

NEW MAGIC MEDIA

Adéla Sobotková, aka New Magic Media, je další vystupující za F2. Pro kontext se hodí říct, že vystudovala Ateliér intermédií na brněnské Fakultě výtvarných umění. Z jejich setů čiší hromada energie, kterou si na danceflooru určitě užijeme. Její sound můžete poslouchat v pravidelné bi-monthly show WENOM, kterou má na pražském Radio Punctum.

ARNIIIIIIII

Za event vděčíme Arniimu, který nám dal příležitost tento event uspořádat. Ve Fuchsu se stará o dramaturgii a zároveň je tam rezidentní DJ. Chtěli jsme proto, aby byl na line upu taky. Brněnští fans ho mohli před několika lety slyšet na jednom z Explicit eventů v Art Baru. Jeho neo clubová selekce je atmosférická a experimentální, ovlivněná downtempem, trapem i klubovou elektronikou – – – FEEL THE VIBE.

THE MUSA

Naším příspěvkem do line upu je The Musa, který už si taky zahrál na jednom z našich eventů a produkčně přispěl do naší debutové kompilace. V posledních letech sbírá skills v Londýně, kde už třetím rokem studuje sound design. V jeho produkci i selekci je postupně víc a víc slyšet vliv místní culture. Do jeho tvorby se tak dostávají prvky žánrů jako UK Garage, Grime a Drill – to vše při zachování jeho vlastního rukopisu.

EXPLICIT SOUND

V line upu samozřejmě nemůžeme (a nechceme) chybět my. Už se těšíme, až přivezeme plnohodnotný Explicit Sound performance do Prahy. Zkraťte si čekání naším setem nebo playlistem na Spotify a nezapomeňte si uložit F2 x EXPLICIT do kalendáře – – – PRAGUE, WE'RE COMING! >>>>>>>>>>FB event<<<<<<<<<<

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED