LET'S MEET AT PUL.PIT

Oproti předchozímu eventu jsme se rozhodli pro mnohem menší prostor. Velké prostory nás lákají a jsme rádi, že jsme to minule vyzkoušeli. Po zkušenostech z naší tour nám ale došlo, že se chceme držet menších a komunitnějších formátů, a proto se tentokrát potkáme v pul.pitu v úplném centru Brna. Pul.pit funguje už několik měsíců jako regulérní klub s pravidelným programem. Dramaturgie je rozmanitá a zároveň kvalitní. Těšíme se, že se do ní přidáme i my.

THE LINE UP

Pestrá není jen dramaturgie klubu, ale i line up nadcházejícího eventu. Pozvali jsme Counta – brněnského producenta a DJe. Z jeho selekce zní vlivy temnějších žánrů, které svými mixy přetváří do unikátních soundscapes. Na jedné z našich zastávek po ČR jsme se více poznali s Leafurem, který se o nás skvěle postaral v Ostravě na jeho akci Sinus. Zaujal nás i svým soundem, proto jsme mu vyčlenili další slot v line upu.

EXTREME RAVE

Rádi pravidelně zveme začínající DJs nebo méně známé artists a tentokrát jsme oslovili undergroundovou dvojku s příznačným názvem DUO EXTRÈM!!. Veřejně je moc často hrát neuslyšíte, ale když se náhodou ocitnete na místě, kde zrovna hrají, je to neskutečná divočina. My jako Explicit Sound u toho budeme taky – poprvé v Brně se 4 CDJs! To bude extrém na druhou.

SUPPORT THE COLLECTIVE

Pokud byste náš kolektiv chtěli podpořit v aktivitách, které děláme, můžete tak kromě návštěvy eventu udělat i nákupem věcí z našeho shopu. Starší věci v posledních velikostech jsou ve 30% slevách a skladem máme pořád několik kusů našeho tištěného recapu plného streetstyle fotek od Veroniky a vibes z eventů od Thomase. Tištěný recap si v Brně můžete zajít prohlédnout nebo koupit do Spot Store na Pekařské.

EVENT DETAILS

01/12/2023 – 22:00 – pul.pit – Brno COUNT LEAFUR DUO EXTRÉM!! EXPLICIT SOUND Tickets 250 CZK at the door only Very limited capacity – come early to secure your spot Follow FB event for updates

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED