Giant Swan - Giant Swan

Giant Swan vydali před rokem album se stejnojmenným názvem. Není to úplná novinka, ale můžete si být jistí, že si díky němu kluby rychle připomenete. Jestli chcete začít tvrdším soundem, skočte rovnou na track Pandaemonium.

SebastiAn - THIRST

SebastiAn mi od první chvíle utkvěl v hlavě díky jeho výraznému soundu. THIRST je přesně ten track, kterým rád vytvářím napětí v klubu. Videoklip režíroval Gaspar Noe (Enter the Void, Climax). Rovnou ale upozorňuji, že po vizuální stránce to není vůbec vhodné club inspo. Na druhou stranu můžu alespoň zdůraznit chování, které v klubech po otevření nechceme vidět.

Bite Showcase - Phase Fatale

V jeho případě jsem vybral DJ set z výlohy HÖR BERLIN (s/o za tip @freefilipvedra). Phase Fatale si mě rychle získal svou striktní techno produkcí. Ta se v tomto hodinovém setu skvěle odráží v jeho selekci. A abych vás k poslechu ještě trochu popohnal, stojí za zmínku, že Phase Fatale je rezidentní DJ i v Berghainu. Tbh. těším se, až se někdy dostanu na jeho DJ set.

Gloom - Искать Тебя (Wirski 1991 Mix)

Byli jste u toho, když hrál Tomek Wirski před rokem na Explicit eventu? Ti z vás, kteří u toho byli, si pravděpodobně dodnes pamatují jeho elektronický DJ set, zakončený nostalgickým hitem Freed From Desire. Podobný nádech, jako zmíněný hit, má i jeho 1991 mix tracku Искать Тебя (To seek you) od Gloom, který nedávno vyšel pod MISBHV Recordings. Na vzpomínání je tohle podle mě úplně ideální track a Freed From Desire můžete rovnou zařadit do fronty.

Fantazia on New Years Eve 1993 at Littlecote House

Slibovali jsme sound tips, ale taky jsme slibovali, že vám pomůžeme zavzpomínat na parties. Možná jste zaregistrovali intro a outro, které jsem použil v mixu SAVE THE RAVE. Outro bylo z této reportáže a přiznám se, že v den posledního Explicitu jsem se nad tím skvěle bavil (rozjede se to v 0:40).

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED

Výběr ze zmíněných tipů najdete už teď v EXPLICIT SOUND playlistu na Spotify a více hudby najdete na webu v sekci SOUND. Pokud budete chtít někoho ze zmíněných artists podpořit, kupte si fyzický nosič a nebo vyzkoušejte třeba Bandcamp. Ale o tom vám řekneme víc někdy příště.