BLÍŽ K JÁDRU MÓDY

Má vlast EDIT je nezávislá platforma, podporující tvůrce a kulturu, se snahou o demokratizaci a zpřístupnění módy. Za projektem stojí Ivona Petružálková a Magda Žůrková. Obě zakladatelky doufají, že MáVlast nabídne prostor, kde se běžný člověk dostane blíž k jádru módy, její filozofii a myšlence. A tentokrát tento prostor vytvoří poprvé mimo Prahu, v olomouckém Telegraphu.

ZAHAJOVACÍ VEČÍREK S MODERATE SOUND

V pátek vystoupíme jako Moderate Sound na zahajovacím večírku. Očekáváme klidnější tempo, ale znáte to. Pokud váháte jestli přijít už v pátek, tak věřte, že to bude ideální čas na neformální networking s vystavujícími, účastníky a dalšími lidmi z módní branže. Nalaďte se mezitím na Moderate Sound na Spotify & get your moves ready.

A PROČ JE TO TAK DRAHÝ?!

O tom bude jedna ze sobotních panelových diskuzí se zástupci kreativních oborů o cenové politice v umění. Moderovat ji bude Pavlína Louženská a jako hosté se představí Jan Černý, Alex Sedláčková, Linda Procházka a Thea Kučerová. Pozvání jsem přijal i já, takže se dozvíte více také o našem přístupu k tvorbě oblečení a eventů. Začátek je v 11:00, tak to v pátek moc nepřežeňte, protože to vypadá na pestrou a zajímavou diskuzi.

SUPPORT YOUR LOCAL DESIGNER, BRAND OR CREATIVE

Pokud byste nestíhali o víkendu, Pop-up showroom v Loftu bude otevřený od soboty do středy v čase 10:00 - 18:00. V showroomu bude v prodeji náš wear i merchandise a oblečení od dalších českých a slovenských značek. Více informací najdete tady. Vstupenky na doprovodný program si můžete zakoupit přes goout.net.

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED