EXPLICIT WEAR: MINDSET + MYŠLENKA

Myšlenka EXPLICIT WEAR je taková, že bychom chtěli postupně zaujmout ucelenější přístup ke tvorbě oblečení a zároveň spolupracovat s mladými kreativci. Na první kolekci jsme si jich pozvali rovnou několik – v první řadě Pepu Kopunce a Daniela Valera, kteří nám pomohli vytvořit estetiku celé kolekce, William Ebut byl naší oporou v technologii střihů a výběru látek, Čaba Laciga a The Musa společně s Krabsem poskládali soundtrack (který už brzy uslyšíte). A pak jsou tu taky modelové a Veronika Vlachová, ale o tom až příště, při příležitosti online releasu.

PREVIEW & SHOP 02/07 – SPOT BRNO // EXPLICIT SOUND INCLUDED

Uvědomujeme si, že naše vize není v první kolekci zdaleka kompletní, i tak jsme ale vytvořili vlastní střihy triček a mikin, doplnili jsme je vlastními kovovými i textilními doplňky, a to vše jsme pojali jako celek, který se dá různě kombinovat. Debutovou kolekci s označením 01-2021 představíme v pátek 2. července v brněnském SPOTU, kde chystáme PREVIEW & SHOP pro všechny naše ravers. Na baru pro vás bude nachystaný exkluzivní Explicit drink, točený GT, zásoba piva a další fresh nápoje. Musíme se taky pochlubit, že budeme mít “the finest sound in the neighbourhood,” který nám dodá Harangi Sound. Dlouho jsme nehráli, takže se těšíme, až vám pustíme sound, který jsme si nastřádali během série lockdownů – Dj De, Vinfield & Krabs are back on the decks!

CASH ONLY + PRICELIST

Zatím se můžete podívat na preview shots od Veroniky Vlachové a naladit se na páteční release. Pokud jste z Brna, nemáte to daleko a nebo to potřebujete vidět jako první, přijďte se na celou kolekci podívat osobně. A abysme vás zbytečně nenapínali, na konci článku najdete i kompletní pricelist. PLATBA NA MÍSTĚ BUDE CASH ONLY, tak si nezapomeňte vzít dostatek hotovosti.

PRICELIST + ONLINE RELEASE

CAP 890 CZK TEES 990 CZK HOODIE 2 490 CZK CHAIN 2 190 CZK PANTS 2 490 CZK BANDANA 790 CZK BUCKLES (1 PAIR) 200 CZK ONLINE RELEASE TBA Pokud nechcete minout informace o online releasu, přihlaste se k odběru našeho newsletteru už teď a získejte early access.

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED