DIGITAL CURATOR & THE MUSA

Nechceme v tom ale být sami. Pozvali jsme si ještě další 2 DJs, kteří zaoblí náš line up. Od 22 zahraje pražský Digital Curator, kterého jsme vybrali na základě zaslaného setu. Baví nás jeho drsná selekce, které se neomezuje na konrétní žánr, a proto se těšíme na jeho premiéru v našem domácím prostředí. Konec bude mít naopak ve svojí režii The Musa. Ten se po prvním úspěšném roce na Londýnské univerzitě BIMM (The British and Irish Modern Music) na otočku vrátil do Brna, aby vás dorazil svojí tvrdou selekcí. Otevíráme ve 21, zavíráme v 6 a jsme ready držet tempo od začátku do konce. Nabízí se jediná otázka – jste ready i vy?

EXPLICIT MEETS VANTA LAB

Na stage designu s námi tentokrát spolupracuje Michal Ondráček z Vanta Lab. Inspirací nám byla doba samotná – její impulzivní a zmatený charakter. Stage design je reflexí této nekompromisní doby, která si nebere servítky. Nedává prostor k rozhledu, vede k dezorientaci v prostoru a nutí nás směřovat k jednomu bodu – světlu na konci tunelu. Čekejte minimalistický a zároveň intimní zážitek, který umocní vnímání hudební stránky a nechá dostatek prostoru pro odproštění od stereotypu posledních měsíců.

READY FOR EXPLICIT SOUND?

Pokud už se taky nemůžete dočkat a chcete nám pomoct dostat event mezi lidi ve vašem okolí, řekněte jim o něm, sharujte náš článek, příspěvěk nebo Spotify playlist na socials, protože every share counts. A čím víc nás bude, tím hutnější atmosféru uděláme. Btw. Aktualizovali jsme náš playlist na Spotify, abyste se mohli včas naladit.

EVENT OVERVIEW

WE JUST WANT TO RAVE AND BE EXPLICIT SOUND BY: EXPLICIT SOUND // 6 HRS MADNESS B2B SET THE MUSA = FINISH THEM DIGITAL CURATOR – WILD CARD SELECTED BY EXPLICIT NO PRESALE – TICKETS AT THE DOOR ONLY 250 CZK COME EARLY & STAY LATE GOVERNMENTAL SAFETY REQUIREMENTS AGAINST COVID APPLY
EW01-2021-54

I RAVE A LOT TEE