YOUR TIME COMES NOW!

Přicházíme s dalším eventem ve formátu OPEN MIX SESSIONS, kam každý může přijít se svojí oblíbenou hudbou a naučit se hrát nebo ukázat svoje skills — — — NEW DJS WELCOME. Přijít si zahrát může opravdu každý, od nováčků až po zkušené DJs, ale honorář v tomto případě nemůžeme slíbit. Oproti klasickým Explicit Eventům očekávejte klidnější prostředí. Hudba bude hrát tak, aby ji bylo dobře slyšet, ale nezničí vám ušní bubínky. Budou místa na sednutí a chill, ale dancefloor se taky najde.

BE A CHEERLEADER – NOT A HATER

Jako posluchači se zaměříme na selekci a ne nutně na DJ skills. Jako DJs se zaměříme právě na společné sdílení zkušeností. Pokud vám přijdou všechny ty knoby, fadery a tlačítka trochu scary, nebojte se. Na místě budeme minimálně my a rádi vám poradíme a ukážeme, jak to děláme my — — — MUSIC WILL BE HEARD BUT NOT NECESSARILY BLASTING. Nikdo se nenarodil jako perfektní DJ a ke clean transitions často vede dlouhá cesta. Věříme, že posluchači i ostatní DJs budou v tomto případě extra shovívaví a na unclean přechody nikdo hejtovat nebude — — — TONIGHT WE EMBRACE THE MISTAKES

SEE YOU SOON – EVERYONE IS WELCOME

Chceme zdůraznit, že Explicit je safe space pro všechny. Chceme proto povzbudit taky ženy a LGBTQ+ komunitu — — — WE KNOW YOU GOT WHAT IT TAKES! Další OPEN MIX SESSION proběhne 19. 8. letní stage na Flédě. Nemusíš nutně začít s hodinovým DJ setem – nachystej si pár (10-30) tracků. Pokud chceš mít jistotu, že se na tebe dostane, pošli nám info přes formulář na stránce SEND YOUR SOUND a vyber, že máš zájem o OPEN MIX SESSION. Můžeš si přijít zahrát i bez registrace, ale pokud nás bude hodně, dostanou přednost registrovaní.