AUSTRIA OR AUSTRALIA?

AUSTRALIA! Pokud jste na našem blogu četli o cestách, které v létě podnikl DJ De na druhou stranu planety, mohli jste se dozvědět alespoň část souvislostí. Na Explicit tentokrát přiletí Elfaether, pocházející z daleké Sydney. Nebude to mít ale tak daleko, protože momentálně studuje v Oxfordu – a to byla skvělá příležitost pro booking. Přiveze breakcore/happycore sound a pokud bude mít dostatek místa v batohu, přibalí i svoje elektronické housle – – – FINGERS CROSSED!

CHAOTIC & INTRICATE, BUT PLAYFUL & TENDER

Meet Evil Medvěd. Pochází z UK, žije v Praze a má rezidentní show na mexickém Internet Public Radio. Základy má v analogovém experimentování a objevování zvuku. Se svojí chaotickou energií a hudební selekcí, která není příliš loajální hudebním žánrům, vytváří na danceflooru nezaměnitelnou taneční atmosféru. Already excited? We are!

SETBOY

Kamila můžete znát z DJské dvojice Setboy & Damage nebo jako kreativce z brněnské Sneaker Gallery. Několik měsíců je taky součástí našeho internshipu, během kterého vytvořil třeba cover pro Y2K kompilaci, vizuál k Open Mix Session nebo design merche k prosincovému eventu – – – RELEASING SOON. Jeho sety jsou hudebně pestré a plné exotických vlivů – get ready to bounce!

THE SOUND & STAGE DESIGN

Budeme tam i my – EXPLICIT SOUND. Tentokrát se kromě novinek pokusíme zahrát tracky, které v našem minulém setu nedostaly prostor a možná dáme víc prostoru rovnějšímu soundu (ale nic neslibujeme). S kolektivem Zkrat a Maess mezitím ladíme stage design do finální podoby, o kterém se klasicky rozepíšeme v dalším článku. Jestli nechcete minout další updates o stage designu a merchi, který chystáme k eventu, přihlaste se k newsletteru na konci článku. Všechny detaily k eventu najdete už teď na této stránce. A nezapomeňte – – – EVERY END IS A NEW BEGINNING – – – SEE YOU 02/12 @ ARTBAR.

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED