SJ YELLOW

SJ yellow má za sebou pestrou minulost. Během návštěvy Berlína došlo ke zlomu v její kariéře a od profesionálního tancování se dostala k DJingu. Z jejich setů tak momentálně zní techno, electro a breakbeat. Svoji hudbu sdílí spolu s dalšími DJs prostřednictvím noRemorse Rave. Čekejte energický DJ set, který vás nenechá stát na místě.

SNOWY BUFFET

Pod svým alternativní pseudonymem u nás zahraje i WZ aka Snowy Buffet. Impuls k bookingu přišel z minulé Bukoliky, kde krabse ohromil jeho sound. Snowy Buffet tvoří v rámci labelů Shakhta Records a Harmless Youth. Těšíme se, že opět přivítáme někoho z východní strany republiky.

KODIKI

Kodikiho jste mohli na Explicit Eventech potkat už několikrát, hrát bude ale poprvé. Tento slovenský DJ, producent a visual artist produkoval track na naší debutové kompilaci a zahrál si i secret set na její release party. Navíc milujeme jeho osobnost, outfity i hudební vkus. Vlastně ani nevíme, proč jsme s bookingem čekali tak dlouho.

GET CONNECTED

Možná jste si všimli, že Explicit Sound nebyl minule v kompletní sestavě – slibovat to nebudeme, ale doufáme, že tentokrát nastoupíme ve full power. A aby toho nebylo málo, Petr Žemla si na pomoc se stage designem vzal svého parťáka ze zkrat.pdf, Marka Augustina, který se společně s ním bude starat o obraz v televizích. Ruku k dílu po po dlouhé době přiloží i Maess s jejich světelnými kouzly – – – LET'S GET CONNECTED.

EPISODE 2

SJ YELLOW SNOWY BUFFET KODIKI EXPLICIT SOUND 16/09 // 9 PM - 6 AM ArtBar, Štefánikova 836/1 602 00 Brno 250 CZK EVENT LINK ADD EVENT TO YOUR CALENDAR

STAY INFORMED

SUBSCRIBE TO GET:

EARLY ACCESS
EXCLUSIVE DISCOUNTS
EVENT INFO
BLOG UPDATES
& MUCH MORE

* REQUIRED